Изграждане на фотоволтаични системи

Притежаваме солиден опит в проектирането и изграждането на всякакви видове соларни и фотоволтаични системи от големи многомегаватови електроцентрали до малки хибридни системи предназначени за домашно ползване.

Предлагаме цялостно проучване, анализ, планиране, проектиране и консултантски услуги, които ще бъдат извършени от професионалисти с богат опит зад гърба си в проектирането на фотоволтаични паркове, автономни и хибридни системи, както и такива за собствено потребление.

За нас високото качество е от изключителна важност, точно поради тази причина работим с оборудване само от утвърдени марки. По този начин можем да гарантираме от дълъг експлоатационен живот на инсталацията и високи добиви на енергия. А благодарение на дистанционния мониторинг, който предлагаме, ние знаем какво е актуалното състояние на всеки един компонент, заради непрекъснато следене и записване на работните параметри на фотоволтаичните системи. Само по този начин може да се осигури максимална ефективност, но и при евентуални повреди да се минимизира времето за тяхното откриване и отстраняване.